Team

Graag stellen wij ons team van deskundigen aan u voor. Zo heeft u een indruk van onze ervaren deskundigen en een gezicht bij een naam, dat is wel zo persoonlijk.

Ad van de Mierden

Sportief, sociaal, ambitieus en mensgerichte professional met passie voor zijn vak. Financieel adviseur en eigenaar en in de loop der jaren zijn sporen als adviseur ruim verdiend: “Klanten adviseer ik als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Daarin vind ik het belangrijk om samen met de klant te kijken naar het totaal plaatje. In bredere zin ben ik een financieel planner voor de klant. Naast mijn passie voor het vak geniet ik ervan om met mijn gezin leuke dingen te ondernemen, lekker te gaan hardlopen en op het sportveld de kinderen aan te moedigen.”

Direct contact
Natalie van de Mierden

Met oog voor mensen en zorgzaamheid in het bloed een drijvende kracht bij Van de Mierden als office manager: “Na ruim 12 jaar met plezier in de zorg te hebben gewerkt ben ik langzaam in het bedrijf gegroeid waar ik een aantal dagen in de week bezig ben met PR, klantcontact, personeelszaken en administratie. Een heerlijk dynamisch en af en toe druk bestaan met een gezin van 3 kinderen. Ik vind het dan ook fijn om in de bossen te wandelen met de hond, iets sportiefs te ondernemen met Ad en de kinderen. Ontspanning en genieten van mijn vrije tijd, wat extra veel voldoening geeft als het voor klanten en iedereen op kantoor het goed geregeld is.”

Direct contact
Carin Vos

Enthousiast en gedreven werkzaam vanaf oktober 2008 bij Van de Mierden als administratief medewerkster: “Debiteurenadministratie en afwikkeling van hypotheken zijn mijn voornaamste werkzaamheden. Wat mijn werk leuk maakt is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. Naast het stoeien met hypotheekcijfers en debiteuren vind ik yoga een leuke bezigheid. Ook lees ik op zijn tijd een goed boek en geniet ik van mijn gezin.”

Direct contact
Linda Fouchier

Begonnen in 2007 op de binnendienst als administratief medewerkster; “Wonend in Tilburg met mijn gezin en werkend bij Van de Mierden. Op de binnendienst hou ik me bezig met schadeverzekeringen en ondersteun ik vooral de adviseurs bij de afwikkeling van hypotheekdossiers en alle zaken die daarbij komen kijken. Als er naast mijn werk en gezin tijd over is onderneem ik graag leuke en gezellige dingen met vrienden en familie.”

Direct contact
Henrico van Best

Na een carrièreswitch en de daarbij gekregen kans om te werken in dit leuke top team en daarnaast het stoppen met sporten op hoog niveau in 2017, heb ik me volledig toegelegd op het mooie vak van financieel adviseur. Begonnen met het adviseren in schadeverzekeringen en uitgegroeid tot waar ik nu sta! Professioneel, doorzetter en altijd zoeken naar de beste oplossing voor de klant. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn vriendin en dochtertje, houd ik van lekker eten en volg ik nog steeds alles wat met sport te maken heeft.

Direct contact
Kyle van de Mierden

Een echte doorzetter die altijd openstaat voor feedback. Want Kyle is gewoonweg ontzettend leergierig. Sinds april 2021 werkzaam binnen ons kantoor, is hij nu al bijna niet meer weg te denken. En als bijna 20-jarige (in december is het zo ver) heeft hij nog alle tijd om al zijn ambities waar te maken. “Ik vind het nu al heel prettig om hier aan de slag te zijn en verwacht dat er nog veel meer op mijn pad komt. En ook buiten het werk om is er nog genoeg te doen. Ik voetbal bij WSC en blijf daar ook geregeld hangen, bijvoorbeeld om een drankje te doen. Dat kan overigens ook ergens anders hoor. Een goede afwisseling tussen ontspanning en hard werken ligt me het beste en dat kan hier.”

Direct contact

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM