Team

Graag stellen wij ons team van deskundigen aan u voor. Zo heeft u een indruk van onze ervaren deskundigen en een gezicht bij een naam, dat is wel zo persoonlijk.

Ad van de Mierden

Ad is erkend Hypothecair Planner en adviseert op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Dat doet hij met passie voor het vak en gevoel voor degenen die hij adviseert. Hij vindt het belangrijk om samen met de klant te kijken naar het totaalplaatje, zodat er achteraf nooit verrassingen ontstaan. In de brede zin van het woord zou je Ad een Financieel Planner kunnen noemen. Mensen daadwerkelijk helpen bij het verwezenlijken van hun dromen en mensen op financieel gebied ontzorgen op momenten dat ze dat écht nodig hebben – dat is waar hij veel energie uit haalt.

In zijn vrije tijd geniet Ad het meest van zijn gezin. Samen een dag of een weekendje eropuit, of op de zaterdagmiddag de kinderen aanmoedigen op het sportveld bijvoorbeeld. Naast de sport van de kinderen, kijkt hij ook graag naar sport – vooral voetbal en Formule 1 – op tv. Verder is het heel goed mogelijk dat je Ad in de vroege ochtend of juist wat later op de avond in zijn trainingskloffie tegenkomt. Hardlopen is namelijk zijn grote hobby – lekker aan de conditie werken en het hoofd leegmaken. Juist hierdoor is Ad altijd scherp en vol energie om voor jou zijn beste beentje voor te zetten.

Of het nou hypotheken, bankzaken of verzekeringen betreft: Ad loopt hard voor je.

Direct contact
Natalie van de Mierden

Natalie heeft een oog voor mensen en de zorgzaamheid zit haar in het bloed. Daarmee is ze een drijvende kracht in haar rol als Office Manager bij Van de Mierden. Ze is van nature empathisch ingesteld en die eigenschap heeft ze in de twaalf jaar dat ze in de zorg heeft gewerkt ten volste benut. Iets wat ze nu bij Van de Mierden op kantoor nog steeds doet, maar dan in de vorm van 4 à 5 dagen in de week dat ze zich bezighoudt met PR, klantcontact, personeelszaken en de administratie.

Deze werkzaamheden op kantoor combineert ze met haar bestaan als moeder van drie kinderen. Genieten van haar gezin is dan ook wat ze het liefst doet in haar vrije tijd. Iets sportiefs ondernemen of lekker een dagje eropuit bijvoorbeeld. Naast tijd doorbrengen met het gezin, vindt Natalie het heerlijk om lange boswandelingen te maken met de hond(en). Ze kan erg genieten van die rust en ontspanning in haar vrije tijd, maar echt tot rust komen doet ze pas als alles voor de klanten en het personeel op kantoor goed geregeld is.

Wil jij met een glimlach te woord gestaan worden? Bel Natalie, of loop eens binnen met jouw financiële vraagstuk.

Direct contact
Carin Vos

Carin is de binnendienstmedewerker waarvan ieder kantoor wenste dat ze die haar hadden. Ze is van alle (financiële) markten thuis en denkt mee in verzekeringen, RegioBankzaken, debiteurenbeheer en hypotheken, waarvan ze persoonlijk hypotheken het leukste onderwerp vindt. Ze haalt de meeste voldoening uit haar werk als ze klanten blij maakt wanneer ze iets tot in de puntjes geregeld heeft. Dat persoonlijke klantcontact, in combinatie met het feit dat geen dag op kantoor hetzelfde is én dat ze in een gezellig, hardwerkend team werkt, zorgt ervoor dat Carin iedere dag weer vrolijk op kantoor verschijnt.

In haar vrije tijd vindt Carin het heerlijk om van haar gezin te genieten op fijne vakanties onder de zon, maar wordt ze er ook blij van om dingen te ondernemen met de hele familie. Je kunt haar vaak wandelend door de wijk of in de bossen vinden, aangezien ze graag een ommetje maakt. Als ze thuis een moment van rust heeft kun je haar op de bank vinden terwijl ze een goed boek leest of een spannende serie kijkt.

Heb jij vragen over debiteurenadministratie of heb je iemand nodig die graag stoeit met hypotheken? Dan bel je Carin.

Direct contact
Linda Fouchier

Linda is inmiddels zo’n vertrouwd gezicht bij Van de Mierden dat ze eigenlijk gewoon bij het meubilair hoort. Sinds 2007 komt ze met plezier naar kantoor en dat komt enerzijds door het leuke team waarin ze werkt en anderzijds door de afwisseling van haar baan. Ze ondersteunt de hypotheekadviseurs, helpt bij de uiteenlopende hypotheekdossiers en is ook voor bestaande hypotheeklasten hét aanspreekpunt binnen Van de Mierden. Verder heeft ze de benodigde papieren als adviseur als het aankomt op particuliere schadeverzekeringen. Ze maakt offertes, adviseert klanten en handelt schadedossiers af. Linda is inmiddels van vele markten thuis.

In haar vrije tijd onderneemt Linda graag leuke dingen met haar man en twee zoons. Een gezellig avondje, een dagje uit of een weekendje weg zijn daar mooie voorbeelden van. En die gezellige avondjes en uitjes beleeft ze ook graag met vrienden en familie. Het liefst is Linda in haar vrije tijd dus onder de mensen en het liefst is Linda tijdens haar werk bezig met het helpen van mensen.

Heb jij hulp nodig bij hypotheek- of schadezaken? Linda helpt je maar al te graag.

Direct contact
Kyle van de Mierden

De meest leergierige binnendienstmedewerker van het noordelijk halfrond – oké, we kennen niet alle binnendienstmedewerkers op het noordelijk halfrond, dus kunnen we het niet met 100% zekerheid zeggen, maar we geloven dat hij zeker in de prijzen zou vallen. Kyle wil gewoon alles weten en dat siert hem. Sinds april 2021 is hij werkzaam binnen bij Van de Mierden en al binnen een jaar tijd is hij niet meer weg te denken. Kyle houdt van de goede werksfeer binnen het team, die het best te typeren is als een afwisseling tussen hard werken en de nodige ontspanning op z’n tijd.

In zijn vrije tijd voetbalt hij bij Baardwijk in Waalwijk en blijft hij daar ook geregeld hangen om een drankje te doen en na te praten over de wedstrijd. Dat nuttigen van een drankje – en ondernemen van activiteiten en napraten over van alles en nog wat – doet hij ook buiten het voetbal om graag met zijn vrienden.

Wil jij meer weten over de kracht van Kyle? Schroom niet om contact op te nemen.

Direct contact
Emine Eren-Ozen

Emine is het nieuwste lid van het team en is overgekomen vanuit Bureau van de Wiel. Voorheen werkte ze als administrateur, maar vond dat niet helemaal bij haar passen, dus is ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Bureau van de Wiel kreeg ze de kans om haar certificaten te behalen en heeft die kans met beide handen aangegrepen. Nu werkt ze als Adviseur Schadeverzekering particulier en zakelijk. Ook al vond ze het vakgebied altijd al interessant, ze had nooit gedacht dat ze het zó leuk zou vinden. Emine is nog jong, altijd enthousiast en erg ambitieus en is momenteel bezig met het behalen van haar WFT Adviseur Inkomen.

Ze heeft altijd in Rotterdam gewoond, totdat ze in 2018 naar Waalwijk is verhuisd voor de liefde. Ze woont nu in Waalwijk met haar man en twee katten en aan dat toch al leuke gezinnetje wordt in 2022 een zoon toegevoegd. Naast tijd doorbrengen met haar liefde(s), vindt ze het heerlijk om meer van de wereld te zien door het maken van leuke reizen én ziet ze veel van haar directe omgevingswereld door het maken van fijne wandelingen.

Ben jij op zoek naar een enthousiasteling als het aankomt op financiële zaken? Zoek niet verder en leg contact met Emine.

Direct contact
Manon de Rouw

Manon is met haar komst in februari 2022 het nieuwste lid van het team. Maar laat je vooral niet afleiden door de nieuwigheid van haar gezicht bij Van de Mierden, want ze heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het vak. Ze is fulltime actief op de binnendienst en houdt zich (onder andere) bezig met particuliere en zakelijke verzekeringen, schadebehandelingen en zaken met betrekking tot de RegioBank. Het leukste aan Van de Mierden vindt ze het feit dat het een klein maar heel fijn kantoor is, waardoor er veel afwisseling zit in het werk en er veel inloop is van klanten. De persoonlijke betrokkenheid, de gemoedelijke sfeer en de laagdrempelige cultuur komt daardoor erg mooi naar voren.

Al van kinds af aan spelen paarden een belangrijke rol in het leven van Manon. Dat is nooit verdwenen, dus in haar vrije tijd is ze vaak bij de paarden te vinden. En, levensgenieter als ze is, houdt ze van een fijne doe-vakantie of stedentrip, en gaat ze graag winkelen en uiteten. Daarnaast kan ze ook erg genieten van lekker borrelen met vrienden. Of dat nu in de kroeg, op een festival of bij iemand thuis is, dat maakt dan nog niet eens zo veel uit, Manon houdt vooral van een goed gezelschap.

Ben jij op zoek naar een iemand die je helpt op het gebied van verzekeringen, schadebehandelingen of de RegioBank? Neem dan zeker eens contact op met Manon.

Direct contact

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM