Emine Eren-Ozen

Emine is het nieuwste lid van het team en is overgekomen vanuit Bureau van de Wiel. Voorheen werkte ze als administrateur, maar vond dat niet helemaal bij haar passen, dus is ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Bureau van de Wiel kreeg ze de kans om haar certificaten te behalen en heeft die kans met beide handen aangegrepen. Nu werkt ze als Adviseur Schadeverzekering particulier en zakelijk. Ook al vond ze het vakgebied altijd al interessant, ze had nooit gedacht dat ze het zó leuk zou vinden. Emine is nog jong, altijd enthousiast en erg ambitieus en is momenteel bezig met het behalen van haar WFT Adviseur Inkomen.

Ze heeft altijd in Rotterdam gewoond, totdat ze in 2018 naar Waalwijk is verhuisd voor de liefde. Ze woont nu in Waalwijk met haar man en twee katten en aan dat toch al leuke gezinnetje wordt in 2022 een zoon toegevoegd. Naast tijd doorbrengen met haar liefde(s), vindt ze het heerlijk om meer van de wereld te zien door het maken van leuke reizen én ziet ze veel van haar directe omgevingswereld door het maken van fijne wandelingen.

Ben jij op zoek naar een enthousiasteling als het aankomt op financiële zaken? Zoek niet verder en leg contact met Emine.

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM