Henrico van Best

Met Henrico – Financieel Adviseur in hart, nieren en op papier – moet je oppassen: voor je weet heb je namelijk een goede band met hem. Dat komt omdat hij, naast het oplossen van financiële vraagstukken, het opbouwen van een vertrouwensband met klanten een prachtig aspect vindt van zijn werk. Nadat hij in 2017 stopte met handballen op topniveau, is hij via het leven als adviseur in schadeverzekeringen doorgegroeid tot allround Financieel Adviseur. Vergelijkbaar met het handbal, is dat hij dit nu ook weer doet in een geweldig team en op topniveau.

Henrico is fervent supporter van Ajax en vindt het soms wat moeilijk te begrijpen dat niet iedereen dat is. Mocht je hem willen overtuigen van de schoonheid van een andere club, dan nodigt hij je van harte uit voor een goed gesprek. Naast het kijken van allerlei sportwedstrijden, houdt Henrico ervan om eropuit te gaan in het stadscentrum van Den Bosch voor een hapje en een drankje met zijn vriendin Floor en zijn vrienden. Maar, als je vraagt wat hij het allerliefst doet, dan is dat een uitje of spelletje met zijn dochter Lizzie.

Wil jij een goed gesprek? Of dat nu over sport, financiële zaken of iets anders moet gaan, dan moet je bij Henrico zijn.

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM