Manon de Rouw

Manon is met haar komst in februari 2022 het nieuwste lid van het team. Maar laat je vooral niet afleiden door de nieuwigheid van haar gezicht bij Van de Mierden, want ze heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het vak. Ze is fulltime actief op de binnendienst en houdt zich (onder andere) bezig met particuliere en zakelijke verzekeringen, schadebehandelingen en zaken met betrekking tot de RegioBank. Het leukste aan Van de Mierden vindt ze het feit dat het een klein maar heel fijn kantoor is, waardoor er veel afwisseling zit in het werk en er veel inloop is van klanten. De persoonlijke betrokkenheid, de gemoedelijke sfeer en de laagdrempelige cultuur komt daardoor erg mooi naar voren.

Al van kinds af aan spelen paarden een belangrijke rol in het leven van Manon. Dat is nooit verdwenen, dus in haar vrije tijd is ze vaak bij de paarden te vinden. En, levensgenieter als ze is, houdt ze van een fijne doe-vakantie of stedentrip, en gaat ze graag winkelen en uiteten. Daarnaast kan ze ook erg genieten van lekker borrelen met vrienden. Of dat nu in de kroeg, op een festival of bij iemand thuis is, dat maakt dan nog niet eens zo veel uit, Manon houdt vooral van een goed gezelschap.

Ben jij op zoek naar een iemand die je helpt op het gebied van verzekeringen, schadebehandelingen of de RegioBank? Neem dan zeker eens contact op met Manon.

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM