Over ons

Ons bedrijf

Uw financiële zaken in vertrouwde en goede handen op één adres in de buurt. Dat is waar u al sinds 1975 voor terechtkunt bij Van de Mierden. Als onafhankelijk adviseur in hypotheken en verzekeringen zorgen we ervoor dat uw wensen, mogelijkheden en situatie op 1 staan en niet die van de aanbieder. U kunt erop vertrouwen dat we altijd de beste oplossing bedenken en het beste aanbod doen. En ook als er zaken niet kunnen, zijn we daar open en transparant over. U weet altijd waar u aan toe bent.

Naast ons advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen zijn we ook zelfstandig intermediair RegioBank. Zo kunt u bij ons terecht voor echt ál uw financiële zaken. Onze dienstverlening is er voor particulieren en voor de zakelijke markt. Want onze experts spijkeren hun kennis continu bij om zo breed mogelijk ondersteuning te kunnen geven. 

Van de Mierden, goed geregeld!

Het team

Zonder sterke medewerkers, geen sterk advies. Gelukkig zit dat wel goed bij Van de Mierden. Ons team bestaat uit enthousiaste, leergierige en ook gezellige collega’s die altijd een stapje extra willen zetten voor u als klant. We stellen hen graag aan u voor:

Ad

Ad van de Mierden

Erkend Hypothecair Planner

Het totaalplaatje is altijd uitgangspunt. Een breed beeld van uw financiële mogelijkheden zorgt ervoor dat er achteraf geen verrassingen zijn. Daardoor kan Ad duidelijk, open, transparant en eerlijk over de verwezenlijking van uw dromen sparren met u. Een goed gesprek met de juiste uitkomst: daar wordt Ad enthousiast van.

Zijn gezin is zijn alles. Samen een dag of een weekendje eropuit, is het mooiste wat er is voor Ad. Natuurlijk moedigt hij zijn kids ook aan bij wedstrijden bij Baardwijk. Dat fanatisme komt ook van pas bij de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk, die Ad ook graag bezoekt. Verder is het heel goed mogelijk Ad in de vroege ochtend of juist wat later op de avond in zijn trainingskloffie tegen te komen. Hardlopen en wandelen zijn grote hobby’s – lekker aan de conditie werken en het hoofd leegmaken. Juist hierdoor is Ad altijd scherp en vol energie om voor u zijn beste beentje voor te zetten.

75590_0087

Kyle van de Mierden

Buitendienst schadeverzekeringen

Hij is sinds april 2021 bij ons aan de slag en kan zijn ei goed kwijt binnen het team van Van de Mierden. Hij vindt de werksfeer prettig, omdat hij ziet dat hard werken afgewisseld wordt met een grapje op zijn tijd. Op de buitendienst is Kyle in ieder geval niet meer weg te denken.

In zijn vrije tijd voetbalt hij bij Baardwijk in Waalwijk en daar blijft hij ook geregeld hangen om een drankje te doen en na te praten over de wedstrijd. Dat nuttigen van een drankje – en ondernemen van activiteiten en napraten over van alles en nog wat – doet hij ook buiten het voetbal om graag met zijn vrienden.

Nathalie

 Natalie van de Mierden

HR-manager

Het zal niemand dan ook verbazen dat zij PR, klantcontact, personeelszaken en de administratie in haar portefeuille heeft. Mocht u binnenlopen bij ons op kantoor dat is er een heel grote kans dat Natalie u te woord staat.

Naast de werkzaamheden op kantoor, is Natalie ook moeder van drie kinderen. Natuurlijk is het gezin het belangrijkste in Natalies leven. En dat gezin is niet compleet zonder haar twee labradors. Daar gaat ze dan ook geregeld mee wandelen. Met het gezin is ze graag een weekendje weg, naar het strand of een terrasje pakken. Ook uit eten is favoriet: met het gezin of vrienden. Haar zorgzame karakter komt extra naar voren in haar vrijwilligersrol in het Hospice. 

Carin

Carin Vos

Commerciële binnendienst

Ze is dan ook vooral blij als ze klanten tevreden kan stellen met haar uitgangspunt dat alles perfect moet zijn. Daarom is voor haar geen dag hetzelfde: er kan altijd iets beter geregeld worden. Carin komt altijd met veel plezier naar haar werk en voelt zich erg thuis in ons enthousiaste team. 

Carin is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze vindt het geweldig om met haar gezin te genieten: van vakanties, maar ook van dagjes weg of gewoon een avondje thuis. Je kunt haar vaak wandelend door de wijk of in de bossen vinden, want voor een wandeling is ze altijd in. En als ze even helemaal op haarzelf wil zijn, dan pakt ze een goed boek of volgt ze een serie. 

Linda

Linda Fouchier

Commerciële binnendienst

Ze is erg enthousiast over het leuke team waarin ze mag werken en de inhoud van haar baan vindt ze afwisselend en uitdagend. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van de hypotheekadviseurs en klanten als eerste aanspreekpunt te woord staan over lopende hypotheken. 

Haar man en twee zoons staan centraal in haar leven buiten ons kantoor. Samen een gezellig avondje hebben. Of juist een dagje uit of een weekendje weg. Linda is een echt gezinsmens. Mocht ze er een keertje niet op uit gaan met het gezin, dan weet ze vrienden en familie wel te porren voor een gezellig moment. Want voor Linda is onder de mensen zijn het meest ontspannend wat er is. 

Emine

Emine Eren-Ozen

Commerciële binnendienst

Ze vindt haar vak met de dag leuker. Ze groeit dan ook hard door en wil blijven leren. Een collega waar je echt op kunt bouwen dus!

Voordat ze in 2018 voor de liefde naar Waalwijk kwam, woonde ze in Rotterdam. Nu heeft ze haar gezinsleven midden in de Brabantse maatschappij opgebouwd. Ze wandelt dan ook graag om de regio van binnen en buiten te leren kennen. En ook buiten de grenzen van onze provincie en zelfs van Nederland is Emine geregeld te vinden: ze houdt van reizen en slaat geen mogelijkheid over om dat te kunnen doen. 

Manon

Manon de Rouw

Commerciële binnendienst

Ze kan zo maar degene zijn die uw schadebehandeling voor haar rekening neemt. Of u helpt met uw bankrekening. Want ze is ook aanspreekpunt voor de RegioBank. 

Buiten kantoortijden is ze geregeld bij haar paard te vinden. Daarnaast gaat ze graag op doevakantie of een stedentrip. Als echte levensgenieter zijn een hapje of drankje thuis of buiten de deur ook favoriet. Ze zoekt daarbij graag het gezelschap op van familie of vrienden. 

Onbekend

Miranda Bloks

Commerciële binnendienst

Verzekeringen, hypotheken of RegioBankzaken: Miranda ondersteunt op ieder denkbaar vlak. Bel of mail haar dus gerust, ze zal u altijd verder helpen. 

Op de momenten dat ze niet aan het werk is, steekt Miranda veel tijd in haar gezin. Ze is namelijk getrouwd en heeft twee kinderen en is net zo betrokken bij hen als ze op het werk is. Ze gaat dus vaak op zoek naar gezellig dingen om te doen: een etentje, terrasje of lekker uitwaaien, te voet of op de fiets. Uitrusten kan ze ook goed: met een filmpje op de bank.