Verzekeringen

Vanuit onze zelfstandige adviesrol werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij u altijd een onafhankelijk en passend advies geven op basis van premie en voorwaarden.

Op uw adviseur moet u kunnen rekenen. Vooral op sommige momenten en soms zijn dit vervelende momenten zoals bij schade, al dan niet buiten uw schuld. Dit wilt u zo snel als mogelijk opgelost hebben. Op dezelfde dag dat u uw schade bij ons indient nemen wij uw claim in behandeling. Onze korte lijnen met de schademaatschappij en ons team dat nauwlettend uw dossier volgt, zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Wilt u naast persoonlijk advies graag uw zaken online regelen? Dat kan; van het online doorgeven van wijzigingen, het opvragen van een offerte, het melden van een schade tot en met het downloaden van formulieren. En met uw digitale polis map heeft u altijd al uw eigen polissen overzichtelijk op een rij. Wel zo makkelijk en eenvoudig te bereiken op ons beveiligde digitale verzekeringsportaal.

Ongeacht of u uw zaken liever online regelt via onze site of tijdens een persoonlijk gesprek met ons, wij zijn u graag van dienst.

Van de Mierden; verzekerd van kwaliteit!

 

Betrouwbaar advies betaalt zich terug.

Download GRATIS de verzekeringapp.

Van de Mierden
Mr. van Coothstraat 39
5141 EP, Waalwijk

Tel: 0416 334 128
Email: info@vandemierden.nl
KvK: 52723178
WFT: 12040158

Vergunning verleend door de AFM