Particulier bankieren
bij
RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de bank in de buurt. Als RegioBank-kantoor bieden we u het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt én alle gemakken van online bankieren. U bent van harte welkom, onder meer voor de volgende bankproducten:

Betaalrekening

Een betaalrekening van de RegioBank betekent bankieren zoals u zelf wilt. Voor persoonlijk advies kunt u altijd bij ons terecht. Maar bent u liever zelf in control? Dat kan net zo snel en gemakkelijk met internetbankieren of de app.

Spaarrekening

U kunt op verschillende manieren sparen bij RegioBank. U kunt een rekening openen waar u zelf bepaalt hoe, wanneer en hoeveel u inlegt. Ook kunt u uw geld langere tijd vastzetten voor een aantrekkelijkere rente. En ook voor kinderen hebben we mooie producten. Loop vooral binnen voor advies.

Beleggen

Met beleggen neemt u wat meer risico met geld dat u kunt missen, maar kunnen de rendementen ook hoger zijn. Om te beleggen is het verstandig enige kijk te hebben op de financiële markten. Via de RegioBank kunt u beleggen met de kennis en kunde van uw persoonlijk adviseur achter de hand.

Advies dat
bij u past

Neem contact op!