Zakelijk bankieren
bij
RegioBank

Als RegioBank-kantoor geven wij lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen. Aangezien we zelf ondernemer zijn, weten we welke zaken er kunnen spelen. Dat voelt wel zo vertrouwd.  U kunt altijd nog gewoon binnenlopen zonder afspraak. En u gaat merken: wij kennen de lokale markt. Dat praat wel zo fijn. U kunt bij de RegioBank voor verschillende producten terecht. U kunt hierbij denken aan:

Zakelijke (MKB) Rekening

Met de MKB Rekening van RegioBank kunt u voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk.

Rekening Courant Krediet

Het zakelijk krediet van de RegioBank brengt extra financiële ruimte. Als ondernemer kunt u te maken krijgen met voorfinancieringen, groei of onverwachte kosten. Een rekening courant krediet kan dan tijdelijk een uitkomst bieden.

Bedrijfshypotheek

De RegioBank is ook de bank waar u terechtkunt voor uw bedrijfshypotheek. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden: welk pand heeft u op het oog, wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf en uw situatie? Samen maken we vervolgens het juiste plan.

Advies dat
bij u past

Neem contact op!